Συνάντηση Προεδρείου της Γ’ ΚΟΠ με τους Κυνηγετικούς Συλλόγους Ηλείας

0

Την Παρασκευή 13/10/17 πραγματοποιήθηκε στον Πύργο Ηλείας συνάντηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου όπως αυτό προέκυψε μετά την αναδιάρθρωσή του στις 9/10/17, με εκπροσώπους των Κυνηγετικών Συλλόγων του Νομού Ηλείας.

Παρόντες ήταν εκ μέρους του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας ο Πρόεδρός της κ. Ε. Χριστοφόρου, ο Αντιπρόεδρος κ. Β. Δάρμας, ο Ταμίας κ. Γ. Κατσίκας, ο Γ.Γ. κ. Α. Μεσσήνης και το μέλος της κ. Γ. Αποστολίδης.

Εκ μέρους των Κ.Σ. συμμετείχαν οι Πρόεδροι των Κ.Σ. Ανδρίτσαινας, Αρχ. Ολυμπίας, Βουπρασίας, Ζαχάρως, Κρεστένων, Πύργου και Αμαλιάδος κ.κ. Σ.Αναστασόπουλος, Ι.Αρέστης, Α.Διαμαντόπουλος Χ. Πλιάγκος, Π. Βασιλόπουλος, Α.Κωνσταντόπουλος και Κ. Μουσάς αντίστοιχα, ο αντιπρόεδρος του Κ.Σ. Λεχαινών Δ. Μπαλάσης καθώς επίσης και πολλά μέλη των Δ.Σ των ανωτέρω Κυνηγετικών Συλλόγων.

Στην συνάντηση αυτή έγινε ενημέρωση των Προεδρείων των Κυνηγετικών Συλλόγων για τα τρέχοντα θέματα της Ομοσπονδίας και υπήρξε εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων για θέματα τα οποία απασχολούν τους Κυνηγετικούς Συλλόγους της Ηλείας.

Αναφέρθηκαν λοιπόν και συζητήθηκαν διεξοδικά, θέματα σχετικά με το πλαίσιο άσκησης της θήρας, θέματα θηροφυλακής, θέματα σχετικά με την νομοθεσία περί όπλων και τρόποι ενίσχυσης του φιλοθηραματικού και κοινωνικού έργου που επιτελούν οι Κυνηγετικοί Σύλλογοι.

Αυτή η συνάντηση ήταν η πρώτη από μια σειρά επαφών που έχουν δρομολογηθεί από το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας με τους Κ.Σ της περιφέρειάς της, προκειμένου να καταγραφούν όλα τα θέματα που τους απασχολούν και στην συνέχεια αφού ιεραρχηθούν, να επιλυθούν.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων