Σουβλιστές ελιές και άλλες τρελές ιστορίες.

0

Αγαπητοί αναγνώστες, ένα έχω να σας πω!
Ζήτω η τρέλα ! Ζήτω η τρέλα σε κάθε επίπεδο!

Οι ειδήσεις της βδομάδας είναι η έντονη παρουσία όσων δηλώνουν αντισισπιστές και έχουν προβεί σε επιθέσεις σε κρεοπωλεία και σε pet shops.
Tο κίνημα τα vegan έχει και τους ακτιβιστές τους…που δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα.
Μπορούμε να δούμε σκηνές απείρου κάλους το Πάσχα με ορδές vegan αντισισπιστών να προτάσσουν τα στήθη τους μπροστά τα μαχαίρια των χασάπηδων . Στην Ερμού θα πουλούν τις σούβλες στην μαύρη αγορά, ενώ συνωμοτικά σημειώματα θα κυκλοφορούν στις γειτονιές για να κανονίσουν το που και πότε θα σουβλίσουν το αρνί του Πάσχα, ενώ οι Vegans θα σουβλίζουν ελιές!

Η νέα μανία και φοβία είναι οι τροφές χωρίς λακτόζη ! Ειλικρινά ιδέα δεν είχα για το κακό της λακτόζης και όλα όσα την κατηγορούν. Εμείς μεγαλώσαμε με τον γενικό όρο ότι το τάδε φαγητό, ” μας πειράζει”, και δεν το πλησιάζαμε .Ακόμα και οι παιδίατροι μας έδιναν το μενού για τα παιδιά, προσεκτικά και βήμα βήμα, ενώ τώρα πρέπει όλες τις τροφές να τις μετατρέπουμε σε κάτι άλλο, καλλιεργώντας ένα τρομοκλίμα για το τι θα φάμε και το τι όχι.

Μετά τις καταραμένες ζάχαρες, τα αναψυκτικά, τα μεταλλαγμένα, τα κατεψυγμένα, τώρα έχουμε και τον φόβο της λακτόζης λες και όλοι ξαφνικά αποκτήσαμε ένα αφάνταστα ευαίσθητο σύστημα που πρέπει να το έχουμε μη στάξει και μη βρέξει!

Αντισταθείτε αδέλφια! Κρατείστε το σουβλάκι περήφανα ψηλά και δαγκώστε με όλη σας την δύναμη!!

Δεν θα αρχίσει η ώρα που θα δούμε πανό που να γράφουν “Λευτεριά στα σουβλατζίδικα!” .

Και αν σας φαίνονται αυτά τραβηγμένα, διαβάστε για την απίστευτη τρέλα όσων λένε ότι ζουν με αέρα. Αέρα ! Όπως το ακούτε και να μπροστά μας ανοίγονται νέες ευκαιρίες πλουτισμού της περιοχής μας μιας και έχουμε τόσο αέρα, φρέσκο και κοπανιστό.
Ισχυρίζονται ότι τρώνε κοσμικό αέρα, και έχουν πεθάνει αρκετοί, ενώ οι διάφοροι γκουρού ζουν και βασιλεύουν, όπως και πλουτίζουν στην υγεία των κορόϊδων .
Θα πιστεύατε ποτέ ότι θα υπήρχαν άνθρωποι που θα πίστευαν ότι μπορούν να ζήσουν με αέρα?
Και όμως …Ένα βήμα πιο πέρα από τους vegan που τρώνε αθώα καρότα και ανυποψίαστα χόρτα της γης που μεταδίδουν τα μυστικά μηνύματα της βλάστησης.

Γιατί σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα φυτά και τα δέντρα έχουν ευφυία και αν σας ξαναπεί κανείς βλίτο, μην το θεωρήσετε και τόσο προσβλητικό!
Διαβάστε τους συνδέσμους και μετά σκεφτείτε για το τι εννοούμε με τον όρο Κοινή λογική.

Δεν θέλω να σας τρομάξω, αλλά ούτε αυτό υπάρχει πια.

 www.sofiascomments.com/ 
Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων