Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υπηρεσίες διαχειριστικής υποστήριξης της ΚΟΜΑΘ

0

Πρόσκληση για υπηρεσίες διαχειριστικής υποστήριξης της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας και Θράκης για την υλοποίηση του εγκεκριμένου έργου διασυνοριακής συνεργασίας με τίτλο “Πιστοποιημένοι Περιβαλλοντικά Δρώντες” (Certified Environmental Actors – CEA).

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας και Θράκης ανακοινώνει ότι θα προβεί στην ανάθεση παροχής υπηρεσιών διαχειριστικής υποστήριξης για την υλοποίηση του εγκεκριμένου έργου διασυνοριακής συνεργασίας με τίτλο “Πιστοποιημένοι Περιβαλλοντικά Δρώντες” (Certified Environmental Actors – CEA) που θα λάβουν χώρα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης έως τις 30/08/2019.

Αναλυτικά, απαιτείται να εκτελεσθούν υπηρεσίες διοικητικής – γραμματειακής υποστήριξης και υπηρεσιών διαχείρισης του ανωτέρου έργου.
Οι τεχνικές προδιαγραφές της πρόσκλησης διατίθενται από την έδρα της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας και Θράκης, Εθνικής Αντιστάσεως 173, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, 55134.

Οι προσφορές θα πρέπει να περιλαμβάνουν εκτός από το έντυπο Οικονομικής Προσφοράς και τεύχος Τεχνικής Προσφοράς, αναλύοντας την προτεινόμενη μεθοδολογία υλοποίησης καθώς και την εμπειρία του συμμετέχοντα.
Καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν τις σχετικές κλειστές προσφορές μέχρι την 23/11/2017 ημέρα Πέμπτη και ώρα 13.00, και θα ακολουθήσει το άνοιγμα προσφορών στη Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας και Θράκης Εθνικής Αντιστάσεως 173, Καλαμαριά.

Ενδεικτικός Προϋπολογισμός: 22.000,00 € με το Φ.Π.Α.
Πληροφορίες και διευκρινίσεις θα δίνονται στο τηλ. 2310477128 της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας
Μακεδονίας και Θράκης, καθημερινά 09.00-14.00

Ο Πρόεδρος Ιωάννης Πολυχρόνης 

Ο Γενικός Γραμματέας Νικόλαος Καλογερακος

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων