Ντεμπούτο για το νέο Chevrolet Silverado!

0

Οι Αμερικάνοι αγαπούν τα pickups και είναι ιδιαίτερα περήφανοι γι’ αυτό. Οπότε, η παρουσίαση του ολοκαίνουριου Chevrolet Silverado, του 2ου πιο δημοφιλούς pickup στις Η.Π.Α. την χρονιά που η μάρκα γιορτάζει 100 χρόνια ιστορίας στην συγκεκριμένη κατηγορία, δεν είναι ένα γεγονός που μπορείς να αγνοήσεις εύκολα. Πόσο μάλλον όταν το εν λόγω pickup έρχεται ριζικά ανανεωμένο με φρέσκο σχεδιασμό και νέο “υπόβαθρο”.

Για το δεύτερο, όπως και για το εσωτερικό, τους κινητήρες και τις δυνατότητες του νέου “αγροτικού”, η Chevrolet δεν μας έδωσε πληροφορίες. Το νέο Silverado είναι ελαφρύτερο από τον προκάτοχο του, αλλά εκτός από το γεγονός ότι για την κατασκευή έχει χρησιμοποιηθεί υψηλότερης ποιότητας ατσάλι, δεν γνωρίζουμε κάτι παραπάνω. Πιθανότατα, έχει γίνει και αλουμινίου, αλλά δεν γνωρίζουμε την έκταση της “δίαιτας”.

Σχεδιαστικά πάντως, η κατεύθυνση που αποφάσισε να ακολουθήσει η Chevrolet είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. “Δυνατό” και “μοντέρνο” είναι δύο λέξεις που χρησιμοποιήθηκαν αρκετά κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, ενώ μία ακόμα που θα πρόσθετα εγώ, είναι “mucho”. Νέα, επιθετική μάσκα με ενσωματωμένα LED φώτα ημέρας, μαύρη γρίλια και στο πίσω μέρος, δύο τραπεζοειδείς απολήξεις της εξάτμισης. Να σημειώσουμε δε, ότι το Silverado που βλέπεις είναι η εκτός δρόμου, LT Trailboss έκδοση που έρχεται με τα καλούδια του Z71 πακέτου, συν ένα kit αύξησης της απόστασης από το έδαφος κατά 5 εκατοστά περίπου και εκτός δρόμου ελαστικά. Περισσότερες πληροφορίες ελπίζουμε ότι θα έχουμε στην έκθεση του Detroit, στις αρχές του νέου έτους.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων