DUCKHUNTING-YΔΡΟΒΙΑ

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 5,401 έως 5,415 (από 6,683 συνολικά)
Απευθείας μετάβαση στη σελίδα:

Posted In: Θηράματα

  • Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    27/07/2009
    Αρ. μηνυμάτων:
    1268
    aris_kalamata στις #393518

    lefteris.k wrote:
    παιδια εχει κανεις καμια καλη συνταγη για πρασινια?? [/URL] Uploaded with ImageShack.us

    Σε κατσαρόλα που χωράει το παπί και σε ύψος, βάζεις 3/4 φλυτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο να κάψει. Αλατοπιπερώνεις το παπί (εγώ βάζω και λίγη μουστάρδα σκόνη στο αλατοπίπερο) Στο λάδι τσιγαρίζεις 3-4 μεσαία κρεμμύδια. Όταν χρυσίσουν τα βγάζεις και τσιγαρίζεις καλά το παπί (στο ίδιο λάδι). Ξαναρίχνεις μέσα τα κρεμμύδια, 1-2 φύλλα δάφνη, ξύσμα 1/2 φλούδας πορτοκαλιού , ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί μπρούσκο (καλό), αλάτι, πιπέρι. Αν δε σκεπάζεται το παπί συμπληρώνεις ζεστό νερό μέχρι να το σκεπάσει σχεδόν. Το παπί με το στήθος κάτω. Μόλις πάρει βράση, χαμηλώνεις τη φωτιά, ίσα να βράζει, σκεπάζεις την κατσαρόλα και βλέπεις μισή ταινία για μια ώρα. Μετά τουμπάρεις το παπί – στήθος πάνω – ξεσκεπάζεις 1/4 την κατσαρόλα και βλέπεις την υπόλοιπη ταινία. Όταν τελειώσει η ταινία δυναμώνεις ΛΙΓΟ τη φωτιά, προσέχοντας να μην το κάψεις -δλδ το γυρνάς κάθε τόσο, ώσπου να εξατμιστεί το νερό και να δέσει η σάλτσα. Η σάλτσα έχει δέσει όταν είναι ομοιόμορφη, δλδ δε μπορείς να ξεχωρίσεις το λάδι απ” το νερό. Παράλληλα δοκιμάζεις και αν χρειάζεται κι” άλλο αλάτι ή πιπέρι. Συνοδεύεται με ριζάκι ή τηγανιτή πατάτα.

    ΤΟ ΠΑΠΙ ΒΡΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ? Κ Η ΣΑΛΤΣΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ,ΜΥΡΩΔΙΚΑ, ΛΑΔΙ Κ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΣΑΚΙ ΜΑΣ? ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΦΤΑΞΕΙ ΠΟΤΕ ΕΤΣΙ Κ ΛΕΩ ΝΑ ΣΕ ΤΙΜΗΣΩ… 😀


    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    11/08/2005
    Αρ. μηνυμάτων:
    1164
    tzanampeths στις #393520

    Έτσι ακριβώς Άρη. Μαγείρεμα και μαρινάρισμα σε ένα! Τεμπέλικη συνταγή αλλά πολύ νόστιμη!

    Παρεπιπτόντως κι εγώ θα τιμήσω τη δικιά σου, για την οποία έχω ακούσει τα καλύτερα, απ’ τους βόρειοι.  😉

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    25/06/2012
    Αρ. μηνυμάτων:
    420
    lefteris.k στις #393525

    σας ευχαριστω και τους 2 😉 .  σε κανα 2ωρο θα το εχουμε ετοιμο θα πω εντυπωσεις.

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    09/03/2007
    Αρ. μηνυμάτων:
    2190
    falcon στις #393531

    παιδια εχει κανεις καμια καλη συνταγη για πρασινια??

    [/URL] Uploaded with ImageShack.us

    1.80 ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΒΥΣΜΑ ΘΩΔΗ 33,5 ΓΡ ΣΚΑΓΙΑ 5ΑΡΙΑ…

    😆 😆 😆

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    09/03/2007
    Αρ. μηνυμάτων:
    2190
    falcon στις #393533

    ΑΑΑΑΑ

    ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΙΛΟΥΣΑΤΕ???

    ΣΟΡΥ!!!!!

    😆 😆 😆

    Ανενεργός
    Ημ. εγγραφής:
    01/01/1970
    Αρ. μηνυμάτων:
    91
    Ανώνυμος στις #393540

    lefteris.k wrote:
    παιδια εχει κανεις καμια καλη συνταγη για πρασινια?? [/URL] Uploaded with ImageShack.us

    1.80 ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΒΥΣΜΑ ΘΩΔΗ 33,5 ΓΡ ΣΚΑΓΙΑ 5ΑΡΙΑ…

    https://www.facebook.com/pages/%CE%9A%CF%85%CE%BD%CE%AE%CE%B3%CE%B9-Shop/507660999246808?ref=hl

    Tα σοταρης ολα μαζι; :mrgreen:

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    26/06/2003
    Αρ. μηνυμάτων:
    388
    baspan στις #393543

    ΤΟ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΣΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ……. 😆

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    11/08/2005
    Αρ. μηνυμάτων:
    1164
    tzanampeths στις #393545

    ΤΟ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΣΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ…….

    και δυναμώνουμε τη φωτιά. ΜΗ το ξεχνάμε!  😎

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    25/06/2012
    Αρ. μηνυμάτων:
    420
    lefteris.k στις #393569

    τα σκαγια ημισκληρα?? α και κατι αλλο διβασικη η μονοβασικη?:mrgreen:

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    09/02/2011
    Αρ. μηνυμάτων:
    572
    τζο στις #393581

    Άσε που τα πράσινα, όπως και να τα φτιάξεις λουκούμι είναι. Λεπτομέρεια σημαντική: Όταν ξεπουπουλιάσεις το παπί ακριβώς πάνω απ” την ουρά του, στην πλάτη, έχει ένα αδένα. Θα δεις δύο τρύπες στο δέρμα. Απ” αυτόν παίρνουν το λίπος και κάνουν τα φτερά τους αδιάβροχα. Αυτόν τον αφαιρείς και τον πετάς.

    τελικα ξερεις πολλα εσυ 😉

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    11/08/2005
    Αρ. μηνυμάτων:
    1164
    tzanampeths στις #393596

    Το πρόβλημα μου φίλε Τζο είναι πως, δεν έχω πεθερά να… ξεπουπουλιάζει!  😆

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    24/10/2012
    Αρ. μηνυμάτων:
    34
    kurzhaar στις #393612

    ΚΥΝΗΓΙ ΥΔΡΟΒΙΩΝ ΣΤΟ ΔΕΛΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ! 

    http://evros-kinigi.blogspot.gr/

    ΠΛΗΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΒLOG   ——->

    http://kinigi-papias-ston-evro.blogspot.gr/

    Ανενεργός
    Ημ. εγγραφής:
    27/10/2008
    Αρ. μηνυμάτων:
    3347
    ALTAIR_LUSSO στις #393617

    Αφού τελειώσατε με τις λαικές συνταγές, σύντομα θα σας δώσω μία πιο γκουρμεδιάρικη για να κάνετε το τραπέζι και σε κάνα γυναικάκι … 😆  ! Πάπια πορτοκάλι με grand marnier 😉

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    11/08/2005
    Αρ. μηνυμάτων:
    1164
    tzanampeths στις #393627

    Αφού τελειώσατε με τις λαικές συνταγές, σύντομα θα σας δώσω μία πιο γκουρμεδιάρικη για να κάνετε το τραπέζι και σε κάνα γυναικάκι … ! Πάπια πορτοκάλι με grand marnier

    http://www.youtube.com/user/AltairLusso

    Πάντως η δικιά μου με του Αν/κού μπλοκ δουλεύει… 😉

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    25/06/2012
    Αρ. μηνυμάτων:
    420
    lefteris.k στις #393630

    ετοιμααααα.  τελικα οπως και να τα κανεις ειναι οντος τουμπανο… 😯   εγω προτιμησα τη γνωστη συνταγη στιφαδο.  αλλα θα παει το κλ@νιδι τωραααα. 😆

    [/URL]

    Uploaded with ImageShack.us

Επισκόπηση 15 δημοσιεύσεων - 5,401 έως 5,415 (από 6,683 συνολικά)
Απευθείας μετάβαση στη σελίδα:

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων