Σας περιμένουμε στη DIANA 2008

0

diana

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, πιστοί στο εαρινό ραντεβού μας, σας περιμένουμε στην DIANA 2008. Η Κοινωνία των Κυνηγών e-artemis.gr, θα βρίσκεται στο γνωστό, σε όλους τους κυνηγούς, εκθεσιακό χώρο του ΜΕC, Λ. Λαυρίου 301 στην Παιανία.

Περισσότεροι από 150 εκθέτες συμμετέχουν στην έκθεση DIANA OUTDOOR 2008, που διοργανώνεται από το ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ και την ΑΝΩΣΗ Α.Ε. και θα διαρκέσει από τις 3 έως τις 6Απριλίου. Τα Αυτοκίνητα 4X4, ο Αγροτουρισμός, το Ψάρεμα, τα Σκάφη, το Κυνήγι, το Κάμπινγκ, η Κυνοφιλία και η Ιππασία, είναι τα κυριότερα θέματα (και εκθέματα) που θα δουν από κοντά οι 70.000 και πλέον φίλοι της υπαίθρου και της απόδρασης που αναμένεται να επισκεφτούν την DIANA OUTDOOR 2008.

Στο πλαίσιο της DIANA OUTDOOR 2008 θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο και η ετήσια έκθεση καθαρόαιμων σκύλων (dog sow)του Ομίλου Κυνοφίλων Αθηνών, ενώ όλες τις ημέρες θα γίνονται ιππικές επιδείξεις με … αραβικά άλογα (!) και εκπαιδευμένους σκύλους της Ελληνικής Αστυνομίας, που συμμετέχει με περίπτερο.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι την Πέμπτη από 16.00 έως 21.00 μ.μ., ενώ την Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή από 10.00 έως 21.00 μ.μ και η είσοδος κοστίζει 6 ευρώ. Για τους πιτσιρικάδες έως 12 ετών η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Τα εγκαίνια της DIANA OUTDOOR 2008 θα γίνουν την Πέμπτη 3 Απριλίου στις 18.00 μ.μ., από τον Υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Αρη Σπηλιωτόπουλο, τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κων/νο Κιλτίδη και τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Νικήτα Κακλαμάνη.

Για την διευκόλυνση των επισκεπτών, έχουν δρομολογηθεί πούλμαν που θα κάνουν ανά μία ώρα την διαδρομή από METRO (Σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας) προς M.E.C, Λ. Λαυρίου 301 Παιανία και αντίστροφα.

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων