Αγώνας κυνηγετικής ικανότητας από τον ΚΟ Αχαΐας

0

Ο Κυνοφιλικός όμιλος Αχαΐας διοργάνωσε Αγώνα Κυνηγετικής Ικανότητας με θήραμα την μπεκάτσα στην Μακελαριά του δήμου Καλαβρύτων, με απονομή C.A.C. στις 2 και 3 Δεκέμβρη. Ο αγώνας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αφού οι συμμετοχές άγγιξαν τις εξήντα. Σπόνσορας του αγώνα ήταν η τροφή Nuova Fattoria.

Δυστυχώς λόγω κωλύματος κριτών, για τις ηπειρωτικές φυλές ο αγώνας έγινε μόνο την Κυριακή!
Στις Αγγλικές φυλές σκυλιά που ξεχώρισαν το Σάββατο ήταν το πόιντερ Άρης του κ. Καπάτου, τα σέττερ: Λάουρα του κ. Τσοπάνογλου, Rapakoulias Genesis Danai του κ. Τόλια, Nelly delle Vallate του κ. Καββαδία που φερμάρισε σε απρόσιτο σημείο και η Asia di Killer του κ. Παράσχη σκύλα με μεγάλη πείρα. Στη βαθμολογία το Σάββατο μπήκαν ο Kurt σέττερ του κ. Γόγλη με 1ος εξαίρετος και C.A.C. και 2ος Πολύ καλός ο Rapakoulias Genesis Iolaos σέττερ του κ. Καραδήμα.

Την Κυριακή 3/12 η μέρα ήταν σαφώς καλύτερη αφού πάρα πολλά σκυλιά κάνοντας μια δυνατή έρευνα για το θήραμα ξεχώρισαν και ας μην συνάντησαν μπεκάτσα. Μεταξύ αυτών ήταν τα επανιέλ Kan του κ. Γιούλη, Ούριος του κ. Χριστοφόρου και King του κ. Τζουραμάνη η έρευνα του οποίου ήταν στα όρια του εκτός ελέγχου. Το κούρτσχααρ Δίας του κ. Παπαγιαννόπουλου και το ντράτχααρ King του κ. Μωραΐτη που δεν πήρε τον πόντο λόγω σφάλματος του κυναγωγού.

Απ’ τις Αγγλικές φυλές ξεχώρισαν τα σέττερ Killer του κ. Παράσχη, Nelly delle Vallate του κ. Καββαδία. Τα πόιντερ Fraga του κ. Μπίκου, Alex και Bianka του κ. Χριστοδουλόπουλου και η Laura di Kodogonis του κ. Κοντογόνη. Ενώ στη βαθμολογία μπήκαν ο Rapakoulias Genesis Iolaos του κ. Καραδήμα με 1ος εξαίρετος για το τερραίν του και το σέττερ Άρης του κ. Σταυρόπουλου Κώστα με 1ος εξαίρετος C.A.C. και ο Arkan πόιντερ του κ. Μπίκου με 2ος εξαίρετος R.C.A.C.

Μετά τον αγώνα ακολούθησε εκδήλωση όπου συμμετείχαν και οι κριτές του αγώνα κ. Κοτσερίδης και κ. Λάμπρου Μιχαήλ για τις Αγγλικές φυλές και ο κ. Τερζής για τις Ηπειρωτικές φυλές -ο οποίος ενημερώθηκε μια μέρα πριν τον αγώνα, αλλά έσπευσε να μας βοηθήσει!-.

ο πρόεδρος ο γεν. γραμματέας
Ανδ. Αναγνωστόπουλος Μιχ. Τζουραμάνης

Share.

Τα σχόλια είναι κλειστά σε αυτό το θέμα


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων