• Γιώργο αν δεν βιάζεσαι γιά την αγορά μπές στο aerovolo.gr και διάβασε με την ησυχία σου. Θα σου λυθούν όλες οι απορίες και μπορείς να ρωτήσεις εκεί τα παιδιά οτιδήποτε αφορά το θέμα αεροβόλο, θα σου απαντήσουν πρόθυμα.

 • Ο/Η vagelis61 απάντησε στο θέμα Αεροβόλα στη συζήτηση Αεροβόλα πριν από 5 έτη, 7 μήνες

  Δεν μας είπες όμως τι αεροβόλο έχεις. Είναι ορισμένα αεροβόλα ελατηρίου που είναι διοπτροφάγα λόγω υπερβολικών κραδασμών, που μαζί με το σταυρόνημα της διόπτρας σου φεύγει και κανένα σφράγισμα. Πάντως εάν είναι γιά αεροβόλο ελατηρίου θα πρέπει να τοποθετηθεί και διόπτρα πιστοποιημένη γιά κραδασμούς και αν είναι δυνατό το αεροβόλο οπω…[Περισσότερα]

 • Πολύ καλές εφαρμογές είναι το Sygic (κορυφαία), το Igo, και το don’t panic.

 • Από την διάμετρο του αυλού μέχρι την φούλ σύσφιξη η διαφορά είναι ένα χιλιοστό.

 • Ο/Η vagelis61 απάντησε στο θέμα ΦΑΣΣΕΣ στη συζήτηση Θηράματα πριν από 5 έτη, 7 μήνες

  Σκεφτόμουν να μην ανέβω από νωρίς στο καρτέρι αλλά να περιμένω να περάσει λίγο η ώρα και τα πρώτα πουλιά γιατί παρατήρησα ότι ανάλογα τη μέρα έχουν και συγκεκριμένα περάσματα. Ανέβα κατέβα είναι μιά ώρα περίπου χαμένη. Το απαγορευμένο το έχω δεί στο χάρτη είναι ένα κομμάτι σχετικά μεγάλο δεξιά ακριβώς από την Ανάβρα. Wof1978 σε ευχαριστώ γιά…[Περισσότερα]

 • Ο/Η vagelis61 απάντησε στο θέμα ΦΑΣΣΕΣ στη συζήτηση Θηράματα πριν από 5 έτη, 7 μήνες

  Την ερχόμενη Παρασκευή θα ξαναπάω γιά 2-3 μέρες με την ελπίδα να έχει απομείνει κάτι από πουλιά και να μην τα έχουν προγκίξει οι φίλοι μας με τα πολυβόλα.

 • Ο/Η vagelis61 απάντησε στο θέμα ΦΑΣΣΕΣ στη συζήτηση Θηράματα πριν από 5 έτη, 7 μήνες

  Πολλοί από αυτούς βλέπουν το κοπάδι στα 40-50 και αδειάζουν τις καραμπίνες χωρίς καν να συμαδέψουν έστω ένα πουλί. Έλα όμως που η απόσταση μεταξύ των πουλιών μπορεί να είναι και τέσσερα μέτρα και αυτοί απορούν γιατί δεν έπεσε κανένα .

 • Ο/Η vagelis61 απάντησε στο θέμα ΦΑΣΣΕΣ στη συζήτηση Θηράματα πριν από 5 έτη, 7 μήνες

  Όχι δεν είμαι από Βόλο, από ανατολική αττική είμαι. Το σάββατο που κυνηγήσαμε δεν είχε σχεδόν κανένα κυνηγό αλλά την κυριακή είχε κάμποσους από Αλμυρό και από Βόλο οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλύτερα το μέρος από εμάς και ανάλογα τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν ξέρουν και ποιό καρτέρι να πιάσουν.Τώρα όσον αφορά τους εξάσφαιρους εγώ είδα κ…[Περισσότερα]

 • Ο/Η vagelis61 απάντησε στο θέμα ΦΑΣΣΕΣ στη συζήτηση Θηράματα πριν από 5 έτη, 8 μήνες

  Αρκετά πουλιά κοντά στην Ανάβρα έπαιξαν το σ/κ που μας πέρασε. Δεν μείναμε παραπονεμένοι το ευχαριστηθήκαμε και εμείς. Άν είχαμε την τύχη να περνάνε πιό πολλά κοπαδάκια από το καρτέρι μας θα ήταν το τέλειο αλλά και έτσι πάλι καλά ήταν.

 • Ο/Η vagelis61 απάντησε στο θέμα ΦΑΣΣΕΣ στη συζήτηση Θηράματα πριν από 5 έτη, 8 μήνες

  Τριήμερο μας βρήκε κοντά στην Ανάβρα Μαγνησίας με πολύ ομίχλη και ελάχιστα διαστήματα με καθαρό ορίζοντα. Ψάχνοντας απεγωσμένα γιά τα γαλάζια πουλιά αλλά μάταια. Ενα μόνο κοπάδι γύρω στα πενήντα πουλιά είδαμε μιά στιγμή και μετά τίποτα.Σήμερα μας τα χάλασε και η βροχή και νωρίς άρχισε η επιστροφή γιά Αθήνα.

 • Ο/Η vagelis61 απάντησε στο θέμα 1η ημιαυτόματη: VINCI vs RAFAELLO? στη συζήτηση Benelli πριν από 5 έτη, 9 μήνες

  Και εγώ είμαι δεξιόχειρας με κυρίαρχο μάτι το αριστερό. Όσες προσπάθειες έκανα να επωμίζω αριστερά δεν μου βγήκαν. Τελικά αποφάσισα να επωμίζω δεξιά που με βολεύει πολύ καλύτερα και με ένα κόκκινο φωσφοριζέ σκόπευτρο που βοηθάει το δεξί μάτι για λίγα δευτερόλεπτα, μπορώ να σημαδεύω με τα δύο μάτια ανοιχτά πριν αρχίσω και τα βλέπω διπλά.

 • Μιχάλη συγνώμη γιά την ίσως αδιάκριτη ερώτηση που άν θέλεις μου απαντάς, αλλά πόσα όπλα έχεις γιατί βλέπω σκοτώματα κάθε μέρα από διαφορετικό όπλο και έχω χάσει τον λογαριασμό.

 • Σήμερα το πρωί έστειλα τέσσερις να συναντήσουν το δημιουργό τους. Τις τελευταίες μέρες σαν να είχαν λιγοστέψει ενώ σήμερα η παρουσία τους ήταν αισθητή. Μάλλον η αλλαγή του καιρού.

 • Και την Λευκάδα επίσης.

 • Πρόσεξα ότι κάποια κοπαδάκια καρακάξες που εμφανίστηκαν αυτή την εβδομάδα είναι όλες ξεπουπουλιασμένες σαν ψωριάρες κυρίως κοντά στη περιοχή των ματιών. Δεν έχουν αυτά τα στιλπνά πούπουλα που συνήθως συναντάμε. Χάνουν πούπουλα λόγω εποχής ή είναι κάποια ασθένεια ξέρει κάποιος;

 • Έτσι μπράβο φτιάξε μας τη μέρα…!

 • Ο/Η vagelis61 απάντησε στο θέμα ΤΡΥΓΟΝΙΑ στη συζήτηση Θηράματα πριν από 6 έτη

  Αν είχαμε την οικονομική δυνατότητα και την άδεια από τη γυναίκα μας όλοι θα πηγαίναμε στο εξωτερικό. Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον που δεν θα το έκανε γιά ηθικούς λόγους, γιατί με αυτή τη λογική δεν θα έπρεπε να πάει ούτε και για ένα τριήμερο κυνήγι σε κάποιο μακρινό χωριό της πατρίδας μας. Το θέμα είναι καθαρά οικονομικό και όποιος έχει…[Περισσότερα]

 • Τα καλύτερα σκοτώματα είναι με αεροβόλο pcp και με διόπτρα ακόμα και σε αποστάσεις και πέρα των 100 μέτρων, απ’ ότι βλέπω στο YOU TUBE. Τα κορακοιδή δεν τρομάζουν από τον ενδεχόμενο κρότο της τουφεκιάς δεν γνωρίζουν από που τους ήλθε η βολίδα και άν είναι εκεί γύρο και άλλα από περιέργεια πηγαίνουν στο πεσμένο πουλί και συνεχίζεται η εκτέλεση.

 • Γιά πρώτη μου φορά ψήφισα και εγώ το ΚΕΚ. Τα αποτελέσματα πάντως των εκλογών δεν ήταν καθόλου ικανοποιητικά. Πάρα πολύς κόσμος φαίνεται πως είναι ακόμη βολεμένος από κάποια θεσούλα στο δημόσιο τομέα, απολαμβάνουν τον μισθουλάκο τους,την καθημερινή τους μιζέρια και δεν έχουν τη παραμικρή διάθεση να αλλάξει τίποτα σε αυτό τον τόπο.

 • Φόρτωσε Περισσότερα

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων