Άντε να πούμε και μια συνταγή για τσίχλες….. πέρνουμε 10 τσίχλες τις καθαρίσουμε πολύ-πολύ καλά και προσέχουμε να μην τις ανοίξουμε τελείως αλλά μόνο απο πίσω λίγο. Φτιάχνουμε ένα μίγμα απο αλάτι-πιπέρι-πάπρικα γλυκιά-θυμάρι-μουστάρδα σκόνη και σκόρδο. Πασπαλίζουμε καλά τις τσίχλες μέσα έξω να ''παστώσουν'' κόβουμε κομάτια κεφαλοτύρι και γεμίζουμε τις κοιλιές απο τις τσίχλες. Βάζουμε σε πήλινο σκεύος στον πάτο κόκκινο κρασί φέτες ντομάτα και λίγο κρεμύδι σε φέτες, απλώνουμε τις τσίχλες πάνω και απο επάνω τους βάζουμε φέτες μπέικον. κόβουμε μερικά κυβάκια απο φρέσκο βούτηρα και τα βάζουμε απο πάνω… σκεπάζουμε με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 140'C για 40 λετπά έπειτα δυναμώνουμε τον φούρνο στους 180'C και ψήνουμε για άλλα 10'. Τις σερβίρουμε πάνω σε ψημένες φέτες ψωμιού αφού τις πασπαλίσουμε με μπόλικο ελαιόλαδο. Συνοδεία με καλό κόκκινο η ροζέ κρασί! Άντε καλή όρεξη!
υποκλίνομαι Γιώργη
την Τετάρτη θα το απολαύσω