Συνταγή για τσίχλες

Επισκόπηση 12 δημοσιεύσεων - 91 έως 102 (από 102 συνολικά)
Απευθείας μετάβαση στη σελίδα:
  • Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    17/08/2011
    Αρ. μηνυμάτων:
    2559
    KYNIGOSDK στις #238691

    Λοιπόν άκου ένα μικρό κόλπο… πάρε τις τσίχλες καθαρισε τες καλά και άφησε τις 1 ώρα να στραγγίσουν, πάρε βουτηράκι φρέσκο και άληψε καλά τις τσίχλες με ένα πινελάκι μέσα-έξω (το βούτηρο πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου για να είναι μαλακό). Κάνε ένα μίγμα απο αλάτι-πιπέρι-πάπρικα γλυκιά-φρυγανιά τριμμένη και πασπάλισε καλά τα πουλιά να κάτσει πάνως του αρκετό μίγμα. σε μέτρια κάρβουνα άπλωσε τις τσίχλες όλες με την μία πλευρά(ανάσκελα ή μπρούμητα) και ψήσε τις με πλάτη προς τα κάτω δλδ η κοιλιά τους να είναι επάνω, να θυμάσε ότι θέλουν 1 γύρισμα!!! Είναι πολύ σημαντικό! ώς συνήθως και ανάλογα την φωτιά 15' απο την μία 10' απο την άλλη. Τα μικρά φτερωτά τσίχλες-ορτύκια-σιταρίθρες δεν θέλουν πολή ώρα ψήσιμο! Περιμένω να μου πείς πώς πήγε!

    ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΨΑ ΤΗΝ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΝΑ ΨΗΣΩ ΑΡΝΑΚΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΟΥ ΒΑΖΟΝΤΑΣ 15 ΤΣΙΧΛΕΣ ΣΤΗΝ ΣΧΑΡΑ :lol: ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΤΟ 10 ΒΑΖΩ 10 ΜΕ ΤΟΝΟ ΜΙΛΑΜΕ ΦΟΒΕΡΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΕΣΦΙΞΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΧΕΙ ΤΟ ΑΡΝΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ :D ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΟΥ :lol: :D ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΧΗΝΑ :D ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ 3 ΑΓΡΙΟΧΗΝΕΣ ΠΟΥ ΒΑΡΕΣΕ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ? :P


    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    13/02/2009
    Αρ. μηνυμάτων:
    637
    mafiaworld87 στις #238295

    Λοιπόν μια ωραία ''γενική'' συνταγή για φτερωτά και βαριά κρέατα κυνηγιού είναι η εξής: Θα πάρεις την αγριόχηνα και θα την τεμαχίσεις σε μέτρια κομάτια, θα τα βάλεις σε ένα μπόλ και θα προσθέσεις: καρότο, κοτσάνια μαιντανό, ντομάτα, κρεμμύδι, 2-3 σκελίδες σκόρδο όλα αυτά χοντροκομένα επίσης φύλλα δάφνης 2-3, μερικούς κόκους μπαχάρι, κόκους πιπέρι, λίγο ελαιόλαδο, κρασί κόκκινο δυνατό, μια κουταλιά της σούπας ξύδι. Θα ανακατέψεις πολύ καλά τα υλικά με την αγριόχηνα και θα τα αφήσεις στην μαρινάδα για 3-4 μέρες στο ψυγείο σκεπασμένα! Έπειτα θα βάλεις σε μια κατσαρόλα λίγο ελαιόλαδο και θα τσιγαρίσεις καλά τα κομμάτια της χήνας και θα τα πασπαλίσεις με 1 κουταλιά αλεύρι, όταν πάρουν χρώμα θα σβήσεις με λίγο κονιάκ και θα προσθέσεις όλη την μαρινάδα που απέμεινε! Θα βάλεις αλάτι και θα σιγοψήσεις σε χαμηλή φωτιά για 1-1,5 ώρα ώσπου να μαλακώσει καλά η χήνα. Όταν πλέον το κρέας είναι έτοιμο θα το τραβήξεις με μια κουτάλα σε μια πιατέλα και θα αφήσεις την σάλτσα να ελατωθούν τα υγρά της, έπειτα θα περάσεις απο το μπλέντερ ότι έχει απομείνει και θα το σουρώσεις στην κατσαρόλα καλά. Σιγοβράζουμε ώστε να έρθει η σάλτσα στην επιθυμητή πυκνότητα και στο τέλος προσθέτουμε μια κουταλιά κρέμα γάλακτος. Βάζουμε μέσα την χήνα να πάρει μια βράση μαζί με την σάλτσα και σερβίρουμε με ρύζι ή τηγανιτές πατάτες!

    πώπώωωω έγραψα πάλι ο φούστης….. :P απο τις αγαπημένες μου συνταγές ειδικά με φασιανό!

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    28/09/2007
    Αρ. μηνυμάτων:
    4009
    herbi στις #238272

    Λοιπόν μια ωραία ''γενική'' συνταγή για φτερωτά και βαριά κρέατα κυνηγιού είναι η εξής: Θα πάρεις την αγριόχηνα και θα την τεμαχίσεις σε μέτρια κομάτια, θα τα βάλεις σε ένα μπόλ και θα προσθέσεις: καρότο, κοτσάνια μαιντανό, ντομάτα, κρεμμύδι, 2-3 σκελίδες σκόρδο όλα αυτά χοντροκομένα επίσης φύλλα δάφνης 2-3, μερικούς κόκους μπαχάρι, κόκους πιπέρι, λίγο ελαιόλαδο, κρασί κόκκινο δυνατό, μια κουταλιά της σούπας ξύδι. Θα ανακατέψεις πολύ καλά τα υλικά με την αγριόχηνα και θα τα αφήσεις στην μαρινάδα για 3-4 μέρες στο ψυγείο σκεπασμένα! Έπειτα θα βάλεις σε μια κατσαρόλα λίγο ελαιόλαδο και θα τσιγαρίσεις καλά τα κομμάτια της χήνας και θα τα πασπαλίσεις με 1 κουταλιά αλεύρι, όταν πάρουν χρώμα θα σβήσεις με λίγο κονιάκ και θα προσθέσεις όλη την μαρινάδα που απέμεινε! Θα βάλεις αλάτι και θα σιγοψήσεις σε χαμηλή φωτιά για 1-1,5 ώρα ώσπου να μαλακώσει καλά η χήνα. Όταν πλέον το κρέας είναι έτοιμο θα το τραβήξεις με μια κουτάλα σε μια πιατέλα και θα αφήσεις την σάλτσα να ελατωθούν τα υγρά της, έπειτα θα περάσεις απο το μπλέντερ ότι έχει απομείνει και θα το σουρώσεις στην κατσαρόλα καλά. Σιγοβράζουμε ώστε να έρθει η σάλτσα στην επιθυμητή πυκνότητα και στο τέλος προσθέτουμε μια κουταλιά κρέμα γάλακτος. Βάζουμε μέσα την χήνα να πάρει μια βράση μαζί με την σάλτσα και σερβίρουμε με ρύζι ή τηγανιτές πατάτες!

    πώπώωωω έγραψα πάλι ο φούστης….. :D απο τις αγαπημένες μου συνταγές ειδικά με φασιανό!

    τετεια θα κανεις σημερα που γιορταζεις :lol: :lol:

    θα μαζεψω ολο το e-artemis.gr και θα ερθουμαι σπιτισου να τα δοκιμασουμαι.. :P :D :D

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    28/11/2008
    Αρ. μηνυμάτων:
    340
    SpyrosK στις #237609

    Λοιπόν μια ωραία ''γενική'' συνταγή για φτερωτά και βαριά κρέατα κυνηγιού είναι η εξής: Θα πάρεις την αγριόχηνα και θα την τεμαχίσεις σε μέτρια κομάτια, θα τα βάλεις σε ένα μπόλ και θα προσθέσεις: καρότο, κοτσάνια μαιντανό, ντομάτα, κρεμμύδι, 2-3 σκελίδες σκόρδο όλα αυτά χοντροκομένα επίσης φύλλα δάφνης 2-3, μερικούς κόκους μπαχάρι, κόκους πιπέρι, λίγο ελαιόλαδο, κρασί κόκκινο δυνατό, μια κουταλιά της σούπας ξύδι. Θα ανακατέψεις πολύ καλά τα υλικά με την αγριόχηνα και θα τα αφήσεις στην μαρινάδα για 3-4 μέρες στο ψυγείο σκεπασμένα! Έπειτα θα βάλεις σε μια κατσαρόλα λίγο ελαιόλαδο και θα τσιγαρίσεις καλά τα κομμάτια της χήνας και θα τα πασπαλίσεις με 1 κουταλιά αλεύρι, όταν πάρουν χρώμα θα σβήσεις με λίγο κονιάκ και θα προσθέσεις όλη την μαρινάδα που απέμεινε! Θα βάλεις αλάτι και θα σιγοψήσεις σε χαμηλή φωτιά για 1-1,5 ώρα ώσπου να μαλακώσει καλά η χήνα. Όταν πλέον το κρέας είναι έτοιμο θα το τραβήξεις με μια κουτάλα σε μια πιατέλα και θα αφήσεις την σάλτσα να ελατωθούν τα υγρά της, έπειτα θα περάσεις απο το μπλέντερ ότι έχει απομείνει και θα το σουρώσεις στην κατσαρόλα καλά. Σιγοβράζουμε ώστε να έρθει η σάλτσα στην επιθυμητή πυκνότητα και στο τέλος προσθέτουμε μια κουταλιά κρέμα γάλακτος. Βάζουμε μέσα την χήνα να πάρει μια βράση μαζί με την σάλτσα και σερβίρουμε με ρύζι ή τηγανιτές πατάτες!

    πώπώωωω έγραψα πάλι ο φούστης….. :lol: απο τις αγαπημένες μου συνταγές ειδικά με φασιανό!

    Καλημέρα
    Και μόνο από την περιγραφή μου άνοιξε η όρεξη.
    Λόγω έλλειψης άλλου κυνηγιού Θα το κάνω με …ζυγούρι :lol:

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    13/02/2009
    Αρ. μηνυμάτων:
    637
    mafiaworld87 στις #235300

    Λοιπόν μιας και άγιες μέρες έρχονται θα δώσω μια νηστίσημη συνταγή μπάς και μας συχωρεθούν καμπόσες αμαρτίες.
    Λοιπόν έχουμε και λέμε: Χωριάτικη μακαρονάδα, βράζουμε μακαρόνια για 7' περίπου απο όταν το αλατισμένο νερό θα αρχίσει να βράζει. Τα σουρώνουμε και τους βάζουμε ελάχιστο ηλιέλαιο για να μην κολάνε, ανακατεύουμε καλά! Σε ενα τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε σκόρδο και κρεμμύδι ψιλοκομμένα, αφού πάρουν λίγο χρώμα προσθέτουμε να τσιγαριστούν και κύβους μελιτζάνας, πιπεριάς, κολοκυθιού, μανιτάρι. Όταν μαραθούν λίγο τα λαχανικά μας σβήνουμε με λευκό κρασί και τα τραβάμε απο την φωτιά και τα φυλάμε σε ενα πιάτο. Στο τηγάνι μας τρίβουμε μπόλικη ντομάτα ώριμη και βάζουμε λίγο ελαιόλαδο αλάτι-πιπέρι βασιλικό και σιγοβράζουμε σε μέτρια φωτιά ώστε να ελατωθούν τα υγρά και να ψηθεί η σάλτσα μας. Όταν η σάλτσα είναι έτοιμη βάζουμε μέσα τα σωταρισμένα λαχανικά μας να πάρουν μια βράση προσθέτουμε και τα μακαρόνια αρκετούς κύβους φέτας μερικές ελιές, ρίγανη και μερικά τοματίνια ολόκληρα! Γυρίζουμε μια ''τούμπα'' το όλο φαγητό και σερβίρουμε! Καλή σας όρεξη και καλές μετάνιες! :lol:

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    13/02/2009
    Αρ. μηνυμάτων:
    637
    mafiaworld87 στις #235010

    Αγριοκούνελο σαβόρο:

    Πέρνουμε ενα αγριοκούνελο(και ήμερο μια χαρά είναι!) και το κόβουμε μικρά κομάτια. Το βάζουμε σε ενα μπώλ και κόβουμε κρεμύδι φέτες καρότο σκόρδο όλα χοντροκομένα. Προσθέτουμε το κουνέλι, μια κουταλιά ξύδι λίγο ελαιόλαδο και ένα ποτηράκι κόκκινο μπρόυσκο κρασί! Αφήνουμε το κρέας στην μαρινάδα για μια μέρα. Βάζουμε σε τηγάνι λίγο ελαιόλαδο να κάψει καλά και τσιγαρίσουμε το κουνέλι μας μέχρι να πάρει χρώμα. Το αλατοπιπερώνουμε πασπαλίζουμε με αλεύρι λίγο και προσθέτουμε και την μαρινάδα μέσα, χαμηλώνουμε την φωτιά και σκεπάζουμε με καπάκι αφήνωντας το να σιγοψηθεί! Όταν το κρέας είναι σχεδόν έτοιμο ξεσκεπάζουμε και αφήνουμε να εξατμιστούν τα υγρά καλά! Σβήνουμε με δυνατό ξύδι προσθέτουμε δεντρολίβανο αρκετό και μια κουταλιά θυμαρίσιο μέλι, αφήνουμε να χυλώσει η σάλτσα μας και σερβίρουμε! Προσοχή στις κούπες! :angry:

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    28/09/2007
    Αρ. μηνυμάτων:
    4009
    herbi στις #235005

    Αγριοκούνελο σαβόρο:

    Πέρνουμε ενα αγριοκούνελο(και ήμερο μια χαρά είναι!) και το κόβουμε μικρά κομάτια. Το βάζουμε σε ενα μπώλ και κόβουμε κρεμύδι φέτες καρότο σκόρδο όλα χοντροκομένα. Προσθέτουμε το κουνέλι, μια κουταλιά ξύδι λίγο ελαιόλαδο και ένα ποτηράκι κόκκινο μπρόυσκο κρασί! Αφήνουμε το κρέας στην μαρινάδα για μια μέρα. Βάζουμε σε τηγάνι λίγο ελαιόλαδο να κάψει καλά και τσιγαρίσουμε το κουνέλι μας μέχρι να πάρει χρώμα. Το αλατοπιπερώνουμε πασπαλίζουμε με αλεύρι λίγο και προσθέτουμε και την μαρινάδα μέσα, χαμηλώνουμε την φωτιά και σκεπάζουμε με καπάκι αφήνωντας το να σιγοψηθεί! Όταν το κρέας είναι σχεδόν έτοιμο ξεσκεπάζουμε και αφήνουμε να εξατμιστούν τα υγρά καλά! Σβήνουμε με δυνατό ξύδι προσθέτουμε δεντρολίβανο αρκετό και μια κουταλιά θυμαρίσιο μέλι, αφήνουμε να χυλώσει η σάλτσα μας και σερβίρουμε! Προσοχή στις κούπες! :angry:

    ωραι θα το κανω την παρασκευη που θα μου φεουναι ενα καλο κραση :lol: :lol:

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    17/08/2011
    Αρ. μηνυμάτων:
    2559
    KYNIGOSDK στις #233892

    Λοιπόν μια ωραία ''γενική'' συνταγή για φτερωτά και βαριά κρέατα κυνηγιού είναι η εξής: Θα πάρεις την αγριόχηνα και θα την τεμαχίσεις σε μέτρια κομάτια, θα τα βάλεις σε ένα μπόλ και θα προσθέσεις: καρότο, κοτσάνια μαιντανό, ντομάτα, κρεμμύδι, 2-3 σκελίδες σκόρδο όλα αυτά χοντροκομένα επίσης φύλλα δάφνης 2-3, μερικούς κόκους μπαχάρι, κόκους πιπέρι, λίγο ελαιόλαδο, κρασί κόκκινο δυνατό, μια κουταλιά της σούπας ξύδι. Θα ανακατέψεις πολύ καλά τα υλικά με την αγριόχηνα και θα τα αφήσεις στην μαρινάδα για 3-4 μέρες στο ψυγείο σκεπασμένα! Έπειτα θα βάλεις σε μια κατσαρόλα λίγο ελαιόλαδο και θα τσιγαρίσεις καλά τα κομμάτια της χήνας και θα τα πασπαλίσεις με 1 κουταλιά αλεύρι, όταν πάρουν χρώμα θα σβήσεις με λίγο κονιάκ και θα προσθέσεις όλη την μαρινάδα που απέμεινε! Θα βάλεις αλάτι και θα σιγοψήσεις σε χαμηλή φωτιά για 1-1,5 ώρα ώσπου να μαλακώσει καλά η χήνα. Όταν πλέον το κρέας είναι έτοιμο θα το τραβήξεις με μια κουτάλα σε μια πιατέλα και θα αφήσεις την σάλτσα να ελατωθούν τα υγρά της, έπειτα θα περάσεις απο το μπλέντερ ότι έχει απομείνει και θα το σουρώσεις στην κατσαρόλα καλά. Σιγοβράζουμε ώστε να έρθει η σάλτσα στην επιθυμητή πυκνότητα και στο τέλος προσθέτουμε μια κουταλιά κρέμα γάλακτος. Βάζουμε μέσα την χήνα να πάρει μια βράση μαζί με την σάλτσα και σερβίρουμε με ρύζι ή τηγανιτές πατάτες!

    πώπώωωω έγραψα πάλι ο φούστης….. :) απο τις αγαπημένες μου συνταγές ειδικά με φασιανό!

    ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΟΥ ΑΠΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΓΡΙΟΧΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΩ ΣΤΙΦΑΔΟ Η ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ? B) ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ Η ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΝΤΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟ ΠΟΥΛΙ? :( ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΡΙΟΧΗΝΑ ΣΤΙΦΑΔΟ Η ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ? ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ :)

    Ανενεργός
    Ημ. εγγραφής:
    27/10/2008
    Αρ. μηνυμάτων:
    3347
    ALTAIR_LUSSO στις #233889

    ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΟΥ ΑΠΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΓΡΙΟΧΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΩ ΣΤΙΦΑΔΟ Η ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ? B) ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ Η ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΝΤΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟ ΠΟΥΛΙ? :( ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΡΙΟΧΗΝΑ ΣΤΙΦΑΔΟ Η ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ? ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ :)

    Στιφάδο είναι μια χαρά, στον φούρνο την έχω φάει αλλά δεν φτουράει. Καλύτερα στιφάδο. Μια παρατήρηση που θέλω να κάνω για την χήνα είναι ότι δεν έχει την γεύση των υδροβίων και δεν χρειάζεται μαρινάρισμα. Για μένα το κρέας της χήνας έιναι πολύ ανώτερο ακόμα και από όλα τα τριχωτά.

    Συμμετέχων
    Ημ. εγγραφής:
    17/08/2011
    Αρ. μηνυμάτων:
    2559
    KYNIGOSDK στις #233882

    Στιφάδο είναι μια χαρά, στον φούρνο την έχω φάει αλλά δεν φτουράει. Καλύτερα στιφάδο. Μια παρατήρηση που θέλω να κάνω για την χήνα είναι ότι δεν έχει την γεύση των υδροβίων και δεν χρειάζεται μαρινάρισμα. Για μένα το κρέας της χήνας έιναι πολύ ανώτερο ακόμα και από όλα τα τριχωτά.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΣΤΙΦΑΔΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ :( B)

    Ανενεργός
    Ημ. εγγραφής:
    22/10/2007
    Αρ. μηνυμάτων:
    1980
    BeReT στις #201887

    Μόλις μπήκαν στο ψυγείο 30 τσαρτσαρογερακότσιχλες για πάστωμα..Με την συνταγή του φίλου,συνκυνηγού,συνεπερπατητή,συνBERETTAκια..
    Altair lusso!

    Άντε να δουμε τι θα γίνει..

    Ανενεργός
    Ημ. εγγραφής:
    27/10/2008
    Αρ. μηνυμάτων:
    3347
    ALTAIR_LUSSO στις #232613

    [b][size=3]Μόλις μπήκαν στο ψυγείο 30 τσαρτσαρογερακότσιχλες για πάστωμα..Με την συνταγή του φίλου,συνκυνηγού,συνεπερπατητή,συνBERETTAκια..
    Altair lusso!

    Άντε να δουμε τι θα γίνει..[/size][/b]

    Θα πάθετε πλάκα… :blink:

Επισκόπηση 12 δημοσιεύσεων - 91 έως 102 (από 102 συνολικά)
Απευθείας μετάβαση στη σελίδα:

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.


Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων