Λοιπόν άκου ένα μικρό κόλπο… πάρε τις τσίχλες καθαρισε τες καλά και άφησε τις 1 ώρα να στραγγίσουν, πάρε βουτηράκι φρέσκο και άληψε καλά τις τσίχλες με ένα πινελάκι μέσα-έξω (το βούτηρο πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου για να είναι μαλακό). Κάνε ένα μίγμα απο αλάτι-πιπέρι-πάπρικα γλυκιά-φρυγανιά τριμμένη και πασπάλισε καλά τα πουλιά να κάτσει πάνως του αρκετό μίγμα. σε μέτρια κάρβουνα άπλωσε τις τσίχλες όλες με την μία πλευρά(ανάσκελα ή μπρούμητα) και ψήσε τις με πλάτη προς τα κάτω δλδ η κοιλιά τους να είναι επάνω, να θυμάσε ότι θέλουν 1 γύρισμα!!! Είναι πολύ σημαντικό! ώς συνήθως και ανάλογα την φωτιά 15' απο την μία 10' απο την άλλη. Τα μικρά φτερωτά τσίχλες-ορτύκια-σιταρίθρες δεν θέλουν πολή ώρα ψήσιμο! Περιμένω να μου πείς πώς πήγε!
ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΨΑ ΤΗΝ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΝΑ ΨΗΣΩ ΑΡΝΑΚΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΟΥ ΒΑΖΟΝΤΑΣ 15 ΤΣΙΧΛΕΣ ΣΤΗΝ ΣΧΑΡΑ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΤΟ 10 ΒΑΖΩ 10 ΜΕ ΤΟΝΟ ΜΙΛΑΜΕ ΦΟΒΕΡΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΕΣΦΙΞΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΧΕΙ ΤΟ ΑΡΝΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΧΗΝΑ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ 3 ΑΓΡΙΟΧΗΝΕΣ ΠΟΥ ΒΑΡΕΣΕ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ?