περιμεναι εση και ξιαμου εμενα.
εγινε αντρικο ….
Νέος Χρήστης; Κάνε Εγγραφή! | Σύνδεση
Posted In: περι… ανέμων και υδάτων
τα ημερα τα εχω δοκημασει και ειναι ενα αγευστο πραγμα.
εαν τα κανεις ετση οπως σου ειπα καταλαβενεις ολη τη γευση του σφαραγγιου στον μεγαλητερο βαθμο.
Σημερα εχει αντιμνημονιακο μαγειρεμα φιλε ολα απο την φυση και τζαμπα
μανηταρια πλευρωτα παραγωγης στο φουρνο με λαδοριγανη,, και το λαδακι απο τις ελιες μου,,σπαραγγια με αυγα και πατατα τηγανιτη
και για σαλατα εκωψα λολες,ετσι τις λεμε εδω,,αλλα και μαρουλακι εχουμε,, οτι θες περνεις,,ολα σπιτικα
πουτανα μερκελ δεν θα αποθανουμε ποτε
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΦΑΓΑΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΕΧΕΙ ΤΣΙΧΛΕΣ ΛΕΜΟΝΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 20 ΠΟΥΛΙΑ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΞΥΔΟΝΕΡΟ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΣΙΠΟΥΡΟ-ΚΟΝΙΑΚ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΟΛ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 30 ΛΕΠΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΑΔΙ-ΚΡΕΜΜΥΔΙ-ΣΚΟΡΔΟ ΤΙΣ ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΛΕΠΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΡΙΓΑΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΛΕΜΟΝΙ ΤΙΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΠΙΛΑΦΙ Η ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΡΑΣΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΕΛΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΕΣ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΦΑΓΑΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΕΧΕΙ ΤΣΙΧΛΕΣ ΛΕΜΟΝΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 20 ΠΟΥΛΙΑ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΞΥΔΟΝΕΡΟ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΣΙΠΟΥΡΟ-ΚΟΝΙΑΚ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΟΛ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 30 ΛΕΠΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΑΔΙ-ΚΡΕΜΜΥΔΙ-ΣΚΟΡΔΟ ΤΙΣ ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΛΕΠΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΡΙΓΑΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΛΕΜΟΝΙ ΤΙΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΠΙΛΑΦΙ Η ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΡΑΣΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΕΛΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΕΣ
καλημερα.στο ξιδονερο για πιο λογο τις βαζουμε?
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΦΑΓΑΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΕΧΕΙ ΤΣΙΧΛΕΣ ΛΕΜΟΝΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 20 ΠΟΥΛΙΑ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΞΥΔΟΝΕΡΟ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΣΙΠΟΥΡΟ-ΚΟΝΙΑΚ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΟΛ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 30 ΛΕΠΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΑΔΙ-ΚΡΕΜΜΥΔΙ-ΣΚΟΡΔΟ ΤΙΣ ΤΣΙΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΛΕΠΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΡΙΓΑΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΛΕΜΟΝΙ ΤΙΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΠΙΛΑΦΙ Η ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΡΑΣΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΕΛΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΕΣ
καλημέρα
επειδή σήμερα μου βγαίνει πιο εύκολα να οδηγήσω αντί να μαγειρέψω…να σου έρθω;;;;
ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΤΣΙΧΛΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ…..
Υλικά (για 4 άτομα)
4 τσίχλες, καψαλισμένες
1 φλιτζ. ελαιόλαδο
6 σκελίδες σκόρδο
1- 1/2 κουταλάκι ρίγανη
4 μεγάλες πατάτες, καθαρισμένες
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Χυμός από 1 λεμόνι
1/2 φλιτζ. μαϊντανός, ψιλοκομμένος
Εκτέλεση
Ψιλοκόψτε δύο από τις σκελίδες του σκόρδου. Βάλτε τα πουλιά σε γαβάθα, αδειάστε πάνω τους το λάδι και πασπαλίστε με το ψιλοκομμένο σκόρδο και τη μισή ρίγανη. Αλείψτε καλά τα πουλιά από όλες τις μεριές και μέσα στην κοιλιά τους. Σκεπάστε και αφήστε τα 2-3 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου ή μια νύχτα στο ψυγείο.
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Σκάψτε την καθεμιά πατάτα, όσο χρειάζεται, για να χωράει μέσα της ένα πουλί. Βάλτε από μια σκελίδα σκόρδο στην κοιλιά κάθε πουλιού, αφού την κόψετε στα τέσσερα. Αλείψτε τις πατάτες με το λάδι της μαρινάδας, πασπαλίστε με αλάτι και πιπέρι και βάλτε από ένα πουλί στην κάθε πατάτα, με την πλάτη προς τα επάνω.
Τοποθετήστε τις γεμισμένες πατάτες σε λαδωμένο πήλινο σκεύος. Πασπαλίστε με την υπόλοιπη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι, και ψήστε για 30 λεπτά περίπου. Προσθέστε το λεμόνι στο λάδι της μαρινάδας και αλείψτε συχνά, όσο ψήνονται. Γυρίστε τα πουλιά με το στήθος προς τα επάνω και ψήστε τα για 30-40 λεπτά ακόμα, μέχρι να μαλακώσουν και να ροδίσουν.
Πασπαλίστε με μαϊντανό και σερβίρετε αμέσως.
[font=”Arial Black”]ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΤΣΙΧΛΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ…..[/font]
Υλικά (για 4 άτομα)
4 τσίχλες, καψαλισμένες
1 φλιτζ. ελαιόλαδο
6 σκελίδες σκόρδο
1- 1/2 κουταλάκι ρίγανη
4 μεγάλες πατάτες, καθαρισμένες
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Χυμός από 1 λεμόνι
1/2 φλιτζ. μαϊντανός, ψιλοκομμένοςΕκτέλεση
Ψιλοκόψτε δύο από τις σκελίδες του σκόρδου. Βάλτε τα πουλιά σε γαβάθα, αδειάστε πάνω τους το λάδι και πασπαλίστε με το ψιλοκομμένο σκόρδο και τη μισή ρίγανη. Αλείψτε καλά τα πουλιά από όλες τις μεριές και μέσα στην κοιλιά τους. Σκεπάστε και αφήστε τα 2-3 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου ή μια νύχτα στο ψυγείο.Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Σκάψτε την καθεμιά πατάτα, όσο χρειάζεται, για να χωράει μέσα της ένα πουλί. Βάλτε από μια σκελίδα σκόρδο στην κοιλιά κάθε πουλιού, αφού την κόψετε στα τέσσερα. Αλείψτε τις πατάτες με το λάδι της μαρινάδας, πασπαλίστε με αλάτι και πιπέρι και βάλτε από ένα πουλί στην κάθε πατάτα, με την πλάτη προς τα επάνω.
Τοποθετήστε τις γεμισμένες πατάτες σε λαδωμένο πήλινο σκεύος. Πασπαλίστε με την υπόλοιπη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι, και ψήστε για 30 λεπτά περίπου. Προσθέστε το λεμόνι στο λάδι της μαρινάδας και αλείψτε συχνά, όσο ψήνονται. Γυρίστε τα πουλιά με το στήθος προς τα επάνω και ψήστε τα για 30-40 λεπτά ακόμα, μέχρι να μαλακώσουν και να ροδίσουν.
Πασπαλίστε με μαϊντανό και σερβίρετε αμέσως.
[font=”Tahoma”]καλη φαινεται θα την δοκιμασω
[/font]
έχω καμιά 30αριά πουλιά εναπομείναντα απο τα λιγοστά που έπιασα φέτος…. είναι ευκαιρία κανα βραδάκι για καμιά ''σπέσιαλ πειραγμένη'' συνταγή!
Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.